emmasresor.blogg.se

Välkomna till min reseblogg.

V13

Publicerad 2013-04-18 16:19:00 i Allmänt, Brasilien, Äventyr,

I söndags bar det iväg på ytterligare ett litet äventyr. Tillsammans med 17 andra ungdomar åkte jag iväg mot v13, världens näst högsta bro, ca en timme ifrån Lajeado. Först blev det en liten fika men sen började vandringen upp för backen för att ta oss till bron och den underbara utsikten. Efter ett gruppfoto eller två (det är väldigt populärt här har jag märkt) så började vi vandra längs med tågrälsen genom de mörka tunnlarna. Det var en häftig upplevelse att få gå i totalt mörker genom de långa tunnlarna, endast med ficklampan på mobilen till hjälp och när man äntligen såg ljuset möttes man av underbar grönska och vattenfall. Sen in genom nästa tunnel och samma sak där. Som tur var går tågen endast under natten...
 
 
Vad tycker du pappa, inte så fel att få köra tåg här va? :) 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
En liten Epiphele orea... jag och Stina hamnade ganska långt bakom gruppen just på detta ställe. Så otroligt många fjärilar med häftiga färger. Man kan ju inte motstå att försöka fånga några av dem på bild!
 
 
 
Och äntligen fick man se detta lilla "äckel". Tycker inte om spindlar, men en sån här måste man ju bara få se i verkligheten! 

Kommentarer

Postat av: Andy

Publicerad 2013-04-19 08:56:46

Vilken underbar natur, och fantastiskt fina bilder! Inte utan att man blir sugen på en resa... Riktigt häftig järnväg också. Nästan lite Dinosaurietågs känsla... "Dags för en tiiidstunnel. Tidstunnel närmar sig!" och så swish befinner man sig i en annan era... :-)

Svar: Ja visst är den helt underbar!! Och tack så mycket :) Ja det kändes lite smått magiskt när man kom ut ur tunnlarna. Nästan som en smått bortglömd plats faktiskt, men vacker och övervuxen natur och massa fjärilar. Älskade det! Klart du ska resa, go for it :D
Emma Andersson

Lämna gärna en liten kommentar!
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela